Werkwijze

"Tot een goed ontwerp voor een boottent kom je samen.
Neem dan ook gerust contact met ons op."

Zo gaan we te werk:

1

Samen met de klant worden alle wensen en ideeën doorgenomen.

2

Het frame wordt opgespannen zodat de lijnen zichtbaar worden.

3

De mal is gemaakt en samen met de klant wordt deze ingetekend.

Zeilmakerij Yntema gelooft in transparantie en het leveren van een eerlijk product. U als klant staat natuurlijk centraal.

In een eerste gesprek luisteren wij naar uw wensen en zullen waar nodig aanwijzingen en suggesties geven om samen met U tot een prachtig eindresultaat te komen. Na alle punten en komma’s maken wij een mal op uw schip om de gemaakte afspraken te visualiseren. Uiteraard kunt U hierbij aanwezig zijn. Na uw akkoord zal de mal het productieproces ingaan.

Bij het productieproces starten we met de lijnen op de mal. Deze worden opnieuw,precies, uitgetekend. Vervolgens wordt het product uitgesneden op de door U gekozen doeksoort en kleur. Verstevigingsdelen, ritsen en vensters worden aangebracht. Hierna gaat uw product naar de afdeling waar uw product in elkaar gestikt wordt.

Na een zorgvuldige check van uw product kan deze op het schip of bij U afgeleverd worden. Na het plaatsen of afgeven van uw product worden alle wetenswaardigheden, als reiniging, onderhoud en gebruik met U doorgenomen. Indien gewenst geven we een demonstratie van het gebruik van uw product zodat U weet hoe uw product het makkelijkst is te hanteren.

Met deze werkwijze kunnen wij een perfecte pasvorm en de volle tevredenheid van U garanderen!

Zeilmakerij Yntema ontzorgt u volledig!

Naast de zeilmakerij kunt u ook voor veel andere diensten bij ons terecht. Lees via onderstaande buttons meer over deze diensten en vraag eventueel een offerte aan.

Zeilmakerij & Tuigerij

Stalling & Onderhoud

Reiniging

Reparatie

Zeilmarkerij Yntema

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.