voor bedrijven

ervaar de kracht van je adem

duurzame inzetbaarheid door bewust te ademen

bewust ademen

Ademen is doorgaans een onbewust proces wat we dag en nacht doen. Veel mensen gebruiken maar een klein deel van hun longcapaciteit en ademen vaak te hoog, te snel of door hun mond. Stress, wat in vele vormen kan voorkomen, is meestal de grootste boosdoener. Dit kan op langere termijn mentale en fysieke klachten tot gevolg hebben zoals o.a. onrust, oververmoeidheid, overspannenheid, burn-out en chronisch hyperventileren.

In onze adem bevindt zich de sleutel van het leven zelf. Door bewust te gaan ademen beschik je over je eigen afstandsbediening waarmee je je autonome zenuwstelsel positief kunt beïnvloeden en nog veel meer.
Je kunt dus zelf je fysieke stressreactie in je lichaam bewust omdraaien. Bewust ademen is de snelste en eenvoudigste manier om stress te verminderen en op een natuurlijke manier je denken, voelen en handelen te veranderen en in het NU te zijn.

werkstress

Werkstress is beroepsziekte nummer één. Een beetje stress op een dag is niet erg, het helpt je zelfs (beter) te presteren. Het gaat om de juiste balans tussen rust en actie. Ervaren werknemers (thuis)werkstress dan zijn ademoefeningen een simpele en efficiënte manier om deze blijvend te verminderen. Deze oefeningen zijn altijd en overal toe te passen, tijdens dagelijkse bezigheden en op de werkvloer.

(Werk) stress de baas met ademtips en oefeningen die je altijd en overal kunt toepassen. Ontdek de kracht van je eigen adem voor meer gezondheid, rust en geluk in je leven.

wil je graag dat je medewerkers/werknemers? gezond, ontspannen en vitaal blijven of worden? 

NANA kan werknemers leren hoe ze hun onbewuste adem bewust kunnen maken en ervaren door verschillende ademhalingstechnieken, die ze kunnen toepassen tijdens hun werk of in hun privéleven, hoe ze hun vitaliteit en (werk) geluk kunnen verhogen.

Ademwerk inzetten binnen een organisatie helpt om:

  • Meer focus, rust en energie te ervaren
  • Meer lichaamsbewustzijn te creëren
  • Uit het hoofd in het lijf
  • Spanning en stress te verminderen
  • Op een diep niveau te ontspannen
  • Een bewust gezond adempatroon te leren
  • Beter te slapen
  • Immuunsysteem te versterken
  • Een productievere en positievere mindset te ervaren

traject op maat

NANA biedt voor bedrijven en haar medewerkers/werknemers? trajecten op maat aan. Tijdens een vrijblijvend verkennend gesprek is er ruimte om te bespreken wat er speelt binnen de organisatie, welke behoefte daar onder ligt en wat NANA
daarin kan betekenen. Het is mogelijk zowel vanuit amplitie, preventie, en/of curatie voor de medewerkers/werknemers? ademwerk in te zetten. Indien het een prettig gesprek is voor beide partijen en er vanuit de organisatie behoefte is aan een voorstel dan wordt dit uitgewerkt en graag toegelicht tijdens een vervolggesprek.

De tools om gelukkiger en gezonder te leven liggen binnen handbereik.
We beschikken er allemaal al over, voor iedereen wanneer je maar wilt.

Nana Gersee

mooie opdrachten mogen doen voor: (logo's) samenwerkingen CY De Studio, SUP Skool?

Dit zijn een aantal klanten, trots en dankbaar voor het vertrouwen om de werknemers van deze bedrijven en overheidsinstellingen ademles? te mogen verzorgen  dat Logo’s:Harmonie, Gemeente Leeuwarden, UWV, VFPF, SWV Fryslan Noord. 

IS ER BEHOEFTE BINNEN JULLIE ORGANISATIE, VANUIT GOED WERKGEVERSCHAP, OM IN TE ZETTEN OP GEZONDERE EN GELUKKIGERE WERKNEMERS EN ORGANISATIE? NANA DENKT GRAAG MET JULLIE MEE? NEEM CONTACT OP???

Contact knop!

Flowing not forcing

NANA is aangesloten bij:

certificaten Blue Heart qi coaching, stresscounseling ademwerk en energie

adembelevenissen