Sloepen

Een sloep staat voor gemak en comfortabel genieten op het water in alle rust. Vaak voor een dag lekker varen, maar soms ook voor een langere periode.

De nadruk bij het maken van een kwaliteitsproduct voor deze type boten ligt bij ons op bescherming, gebruiksgemak en comfort. Het canvasproduct moet makkelijk hanteerbaar zijn en uiteraard een mooie pasvorm hebben. De boot moet U in niet te veel handelingen goed kunnen afsluiten na het varen. Ook tijdens het varen is een overkapping tijdens een regenbui of als bescherming tegen de felle zon een welkome aanvulling.

Alle mogelijke canvasproducten voor een sloep

Het opzetten of afhalen van een overkapping moet dan niet te ingewikkeld en tijdrovend zijn. Wij leveren alle mogelijke canvasproducten voor een sloep. Op maat, geheel naar uw wensen; cabrioletkappen, havenkleden(schuin achterkleed), achtertenten, bimini’s of luifels, zomer- en winter covers, stuurstand covers, fender covers, enz. Deze canvasproducten zijn in tal van uitvoeringen te leveren; uitritsbaar of oprolbaar, met én zonder ramen, gordijnen, muggenhorren, enz. Alle mogelijkheden zullen, indien U voor een van onze producten kiest, worden toegelicht zodat U de perfecte overkapping voor uw sloep kunt bestellen.

Bericht delen

Direct offerte aanvragen?

Vraag met enkele simpele stappen een vrijblijvende offerte aan.

Zo gaan we te werk:

1

Samen met de klant worden alle wensen en ideeën doorgenomen.

2

Het frame wordt opgespannen zodat de lijnen zichtbaar worden.

3

De mal is gemaakt en samen met de klant wordt deze ingetekend.

Andere type boten

Zeilmarkerij Yntema

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.