Motorboten / jachten

Een motorjacht staat voor ultiem genieten op het water. Vaak voor een langere periode. Mooie lange tochten maken met alle comfort en luxe aan boord. Echter het weer in Nederland wil de pret nog wel eens bederven. Een mooi en perfect passend canvasproduct van ons biedt bescherming tegen deze omstandigheden en houdt uw leefruimte comfortabel.

Wij leveren alle mogelijke canvasoplossingen voor uw motorjacht; kuiptenten, fly-bridgekappen, cabrioletkappen, bimini’s en luifels, afdekkleden, railingkleden, bank covers, zomer- en wintertenten, enz. Kortom alles wat U nodig heeft om uw schip optimaal te beschermen en uw verblijf op het schip zo comfortabel mogelijk te maken.

Onze canvasproducten zijn leverbaar in talloze uitvoeringen, geheel naar uw wens. Enkele voorbeelden:

  • Grote heldere ramen in een kap die zorgen voor goed zicht en dus een hogere veiligheid tijdens het varen. Deze kunnen oprolbaar, maar ook uitritsbaar geleverd worden.
  • Eenvoudig te gebruiken wegklapbare buizenframes met beschermcover voor een ruim zicht als U de kap niet gebruikt of als U onder een brug door wil.
  • Een muggen-hor die verwisselbaar is met een raamdeel om zo te kunnen ventileren zonder dat er muggen binnen komen.
  • Gordijnen aan de binnen- of buitenkant van uw raamdelen voor uv-protectie, meer privacy of om gewoon lekker te kunnen slapen in het donker.

Alle mogelijkheden zullen met U worden besproken

Alle mogelijkheden zullen met U worden besproken zodat U de beste keuzes kunt maken voor uw nieuwe kap en al uw wensen in vervulling kan laten gaan. Met een product van ons zal uw reis een ware beleving worden!

Bericht delen

Direct offerte aanvragen?

Vraag met enkele simpele stappen een vrijblijvende offerte aan.

Zo gaan we te werk:

1

Samen met de klant worden alle wensen en ideeën doorgenomen.

2

Het frame wordt opgespannen zodat de lijnen zichtbaar worden.

3

De mal is gemaakt en samen met de klant wordt deze ingetekend.

Andere type boten

Zeilmarkerij Yntema

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.