Innovatie

" Zeilmakerij Yntema is altijd bezig met bijzondere,
spraakmakende & vernieuwende projecten "

Bij Zeilmakerij Yntema zoeken we constant naar vernieuwingen in de markt. Ingenieus rvs beslag, nieuwe doeksoorten, en alle andere benodigdheden.

Voor speciale wensen zoals elektrische of hydraulische cabrioletkappen, bimini’s en schuifdaken met stof of glas werken wij, als enige in Nederland, samen met het Engelse bedrijf MAKEFAST Ltd. Dit bedrijf heeft zich gespecialiseerd in deze systemen. Met één druk op de knop vouwt het cabriodak open of dicht. Ook dit behoort tot de mogelijkheden binnen ons prachtige bedrijf.

CanopEasy

In combinatie met de Long Top kan de Boarnstream Elegance worden voorzien van het nieuwe Canopeasy® systeem! De ruime kuip is geheel af te sluiten met een luifel die op een bijzondere en eenvoudige manier opgeborgen kan worden in de geïntegreerde vakken van de vleugel. Het gedoe met stangen, ritsen en knopen is verleden tijd!

Zeilmakerij Yntema is officieel partner van Makefast Marine LTD

Zeilmakerij Yntema ontzorgt u volledig!

Naast de zeilmakerij kunt u ook voor veel andere diensten bij ons terecht. Lees via onderstaande buttons meer over deze diensten en vraag eventueel een offerte aan.

Zeilmakerij & Tuigerij

Stalling & Onderhoud

Reiniging

Reparatie

Zeilmarkerij Yntema

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.