de Healy

leven volgens je eigen frequentie

mijn ervaringen met de Healy

Omdat ik erg benieuwd was naar de analyse die de Healy Resonance geeft, hebben mijn dochter en ikzelf meerdere Healy ‘behandelingen’ gekregen waarbij vooraf iedere keer een analyse is gedaan voor ons beide. De toename van energie was bij mij zeer duidelijk voelbaar. Bij mijn dochter trad een behoorlijke vermindering op van haar klachten die altijd aanwezig zijn.

meer balans door de Healy

Vanuit een holistische visie ben ik mijn bedrijf gestart om de wereld mooier, gezonder en gelukkiger te maken, de Healy past daar helemaal in. Hoe mooi is het om op deze manier zelf invloed te hebben op je eigen gezondheid en hier ook preventief aan te werken. Het is mogelijk de Healy in te zetten tijdens een sessie, geef het even aan wanneer je daar interesse in hebt.

wat is een Healy?

De Healy kun je vergelijken met een bioresonantie apparaat. Het is een frequentie apparaat wat meet, analyseert en de frequentie aanbiedt die jij nodig hebt om in balans te komen. Het is klein, handzaam en compact waardoor je deze gemakkelijk thuis en onderweg kunt raadplegen.

wat doet een Healy?

De Healy stimuleert je gezondheid doordat het de juiste frequenties naar je cellen stuurt. Het zelfherstellend vermogen krijgt daardoor een boost. ​De Healy Resonance is de meest uitgebreide en nieuwste Healy variant waarbij het apparaat zelf een analyse maakt en aangeeft waar de belangrijkste verstoring zich op dat moment bevindt. De Healy geeft aan welk programma of welke programma’s daar voor ingezet kunnen worden.

De Healy helpt het lichaam af te stemmen op de juiste frequenties. Vergelijk het met je radio, wanneer je radio niet goed is afgestemd, stoort hij. Zo is het met je lichaam ook. Dit kun je oplossen door gedurende een bepaalde tijd de juiste frequenties aan te bieden aan het lichaam, waardoor de verstoorde frequentie in het lichaam gelijk gaat lopen aan de frequentie die je aanbiedt. Je lichaam past de verstoorde frequentie aan aan het optimale signaal en reset zichzelf als het ware. Resultaat? Je lichaam pakt de optimale frequentie op en komt terug in balans waardoor het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd. Een frequentieprogramma bestaat uit vele verschillende frequenties. De volgorde en tijdsduur van de gebruikte frequenties ligt echter niet vast. In de Healy zit een sensor die iedere tien seconden analyseert welke frequentie op dat moment nodig is en voor hoe lang. Een behandeling met de Healy is daardoor nooit hetzelfde en geeft iedereen op ieder moment alleen wat hij nodig heeft.

waarom een Healy?

Een klacht heeft vaak andere oorzaken die onderliggend zijn en vaak niet direct herkend worden. Preventief met je gezondheid bezig zijn en meer uit je leven halen voor jezelf en je omgeving is een kostbaar goed en de Healy duidt waar je focus naartoe mag gaan en waar jij de balans mag ervaren. De frequentieprogramma’s helpen bij het bevorderen van je gezondheid, vitaliteit en algemeen welbevinden.​

welke soorten Healy zijn er?

De Healy Resonance heeft geen bandjes of elektroden nodig.
De andere Healy varianten werken daar wel mee en hebben programma’s die je kunt selecteren. De optie analyse maken is alleen mogelijk met de Resonance variant. 

Wil je meer weten over de Healy of zelf een aanschaffen check dan onderstaande links of neem even contact met me op. Ik beantwoord graag je vragen.

meer informatie Healy

ik wil graag een behandeling met de Healy uitproberen

Wil je een behandeling met de Healy neem dan contact met me op om je hulpvraag en behoefte te bespreken. Van daaruit maken we samen afspraken en kan ik je informeren over de kosten. Behandelingen met de Healy kunnen zowel bij mij als ook op afstand gegeven worden.

voor wie is de Healy niet geschikt?

Tijdens zwangerschap wordt het gebruik van de Healy afgeraden en is niet geschikt voor mensen met epilepsie, bij een pacemaker, bij metalen voorwerpen in het lichaam of wanneer er kans op bloedingen of embolie is. ​De Resonance kun je wel gebruiken bij deze contra-indicaties.

ik zou zelf graag een Healy willen aanschaffen

Dat is mogelijk. Als je hier meer over wilt weten help ik je hier graag bij, neem dan contact met me op via het onderstaande contactformulier en ik mail of bel jou terug!

De tools om gelukkiger en gezonder te leven liggen binnen handbereik.
We beschikken er allemaal al over, voor iedereen wanneer je maar wilt.

Nana Gersee