agenda

leven volgens je eigen frequentie

geplande events

GROEPSWERK

De verbonden adem is een krachtige, liefdevolle, zelfhelende ademtechniek, waarbij je je volledige ademhalingscapaciteit gebruikt. Een persoonlijke reis naar binnen waar verbinding met je hart, je lichaam en anderen centraal staat.

Wat brengt het je?

  • Acceptatie, integratie en transformatie van belemmeringen en klachten.
  • Ontspanning, innerlijke rust, kracht, harmonie, zelfvertrouwen en leven in het Nu.
  • Inzicht en bewustwording, meer energie en versterken van je immuunsysteem.

Kom genieten en opladen. Alleen of samen met iemand.

meer info & boeken

Cacao wordt door traditionele culturen zoals de Maya’s al eeuwen gebruikt tijdens rituelen waarbij dit natuurlijke geneesmiddel als heilige drank wordt gedronken. Deze cacaoceremonies gebruiken ze om dichter bij zichzelf te komen, te helen en hun hart te openen.

meer info & boeken

De ademworkshop bestaat uit verschillende technieken en oefeningen die zijn gericht op het stimuleren en laten stromen van je energie. De levensenergie die in energiebanen, meridianen door je lichaam circuleert, beweegt en warmte brengt. Door de energie zijn we verbonden met alles en iedereen.

Verstoring van je levensenergie door stress, piekeren en verkramping kan een disbalans veroorzaken waardoor je levensenergie blokkeert en kan leiden tot ziekte. Een gezonde energie zorgt voor meer energie, kracht, een kalme geest, goede gezondheid en een gevoel van geluk.

Tijdens de ademworkshop ervaar en leer je verschillende tools die je hiervoor kunt inzetten. Onderdelen van een workshop zijn:

  • ademmeditaties
  • energie oefeningen
  • ademtechnieken
  • mindfulness oefeningen

meer info & boeken

Uit de manier waarop je ademt kun je veel aflezen. Adem je laag naar je onderbuik of hoger naar je middenrif of borstgebied en doe je dit door je neus, mond of beide tegelijk? Deze ademcursus van Nana brengt je meer ‘rust, geluk en gezondheid’ in je leven!

Als je druk of onrustig in je hoofd bent heb je vaak een hoge adem die snel en oppervlakkig is en tot allerlei klachten kan leiden op fysiek en mentaal vlak. Veel van deze klachten kunnen door een gezonde adem verminderd of opgelost worden.

Tijdens de ademcursus leer je je bewust worden van je eigen onbewuste adem en leer je van een onbewust ademproces een bewust ademproces te maken door diepte, ritme en snelheid van je adem te veranderen met verschillende ademoefeningen en daarmee je levenskwaliteit te verhogen. Het verruimen van je natuurlijke adem heeft direct effect op je lichaam, gedachten, omgeving en jezelf. Het is de snelste en eenvoudigste manier om stress te verminderen en meer in het Nu te zijn.

Wil je gewoon meer bewustzijn in je lichaam en eigen adem of ervaar je een onrustige en- of hoge adem bij jezelf en klachten dan is deze vijfdaagse ademcursus iets voor jou. De ademcursus brengt je inzicht en bewustzijn in een gezonde ademhaling en leert je hoe je deze voor jezelf kunt inzetten voor meer emotionele balans, mentale kracht en lichamelijke gezondheid.

Wat brengt het je?
Deze ademcursus reinigt je lichaam, boost je immuunsysteem, verbetert je spijsvertering en zorgt dat je dichter bij jezelf komt. Je voelt je energieker en meer geestelijk – en fysiek ontspannen. Je staat na de ademcursus meer in je kracht en komt in de flow van je leven. 

 

meer info & boeken

Deze zomer staan er weer ‘Ademlessen op het strand’ van Vlieland gepland. Een prachtige beleving op het heerlijke waddeneiland. Thuiskomen op het Noordzeestrand van Vlieland! Adem op Vlieland kent met ‘Adem aan zee’ en ‘Verbonden adem aan zee’ twee verschillende belevingen.

Het is een zeer bijzondere ervaring om in groepsverband te ademen met elkaar op het strand en te mogen ervaren wat ademwerk voor je kan doen.

Midden in de natuur tussen de elementen wind, zon, zee en duinen, jouw moment om helemaal te ZIJN en niks te hoeven, alleen maar genieten en voelen.

Wil je je opgeven voor deze prachtige ervaring en ervaren wat bewust ademen voor je kan betekenen? Op verschillende data deze zomer is dit mogelijk.

 

meer info & boeken

Houd de socials (Facebook, Instagram, LinkedIn) van Nana in de gaten voor de laatste updates.

meer info & boeken

CONCEPT Wanneer de zon opkomt en de ochtend ontwaakt gaan we een mooie stilte wandeling maken waarbij we verschillende momenten van bezinning hebben en naar binnen keren. In een prachtige omgeving met alleen een vogelorkest en de natuur.

duur

aanvang verzamellocatie

drinken ? aansluitend…?

Opgehaald…. met boot en van daaruit gebracht naar wad waar we……. muziek? versnapering vh wad? 

combi met overnachting? ademweekend?

schier of vlie?

vroegboekkorting?

Staat in het teken van verbinding maken met jezelf door verschillende oefeningen en ademwerk in te zetten

 

INDIVIDUELE ADEMSESSIES

Iedere ademsessie wordt afgestemd op jouw behoefte in dat moment en is onderdeel van je persoonlijke ademreis naar een gezonde balans. Ontdek de kracht van je eigen adem als medicijn voor meer gezondheid, rust en geluk in je leven.

Een eerste ademsessie duurt 90 minuten maar kan langer duren zodat er voldoende tijd is voor een zorgvuldige intake, een vervolgsessie duurt 90 minuten.

individuele ademsessies/ademcoachtrajecten/tarieven

-Online ademsessie, duur 60 minuten, prijs €83,-

Heb je last van… wil je…… dan is een online ademsessie iets voor jou. Tijdens je online ademsessie gaan we………..duur 60 minuten, Waarom een online ademsessie? Op een rijtje voor je.

-Fysiek verbonden ademsessie, duur 90 min, prijs €122,-

je eerst ervaren wat een verbonden ademsessie voor je kan betekenen ipv gelijk een ademtraject te boeken dan is het mogelijk een fysieke losse verbonden ademsessie

 

3 ademsessies

€366,-

5 ademsessies

€640,-

7 ademsessies

€899,-

 

Koru adempakket

€370,-

Koru adempakket

€580,-

5 ademsessie

€150

1 ademsessie

€150

3 ademsessie

€150

5 ademsessie

€150

Iedere Ademreis is een investering in jezelf, voor de rest van je leven! Een reis bij jezelf naar binnen. Je leert door bewustzijn aan te brengen in je ademhaling je adem moeiteloos bij te sturen, op ieder moment in je leven wanneer jij het nodig hebt. Je manier van ademen bepaald hoe jij je voelt in dat moment. Door bewuster te leren ademen heb jij de rest van je leven invloed op hoe je je voelt. 

Ademwerk bij NANA is een investering in jezelf voor de rest van je leven!

FAQ

Een adempakket of ademkaart is na aankoopdatum een jaar geldig.

Een individuele ademsessie annuleren kan tot 24 uur van tevoren kosteloos, mits telefonisch.

 

Dit is niet mogelijk op aankopen die zijn gedaan. Wel is het mogelijk het event over te schrijven op naam van iemand anders.

Er zijn in sommige situaties verschillende vergoedingen mogelijk voor een individuele ademsessie of ademcoachtrajecten, mits je voldoet aan een aantal voorwaarden om hiervoor in aanmerking te komen. Denk bijvoorbeeld aan je werkgever, de belastingdienst (aftrekbaar), een uitkerende instantie of de gemeente (mantelzorger) waar je woont.

 

epilepsie of psychisch ziektebeeld

adembelevenissen

De tools om gelukkiger en gezonder te leven liggen binnen handbereik.
We beschikken er allemaal al over, voor iedereen wanneer je maar wilt.

Nana Gersee